Huis verkopen Groningen

Huis verkopen Groningen

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om. NAMACO Groningen is een sterke organisatie met maar één doel: jou zo goed mogelijk van dienst zijn.

Nog meer voordelen:

  • Altijd bereikbaar
  • Vlotte service
  • Altijd één belletje extra
  • We werken uiterst zorgvuldig


Gratis advies van een makelaar in Groningen?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Klaas helpt je graag verder en komt gratis en vrijblijvend bij je langs.

Onze diensten in Groningen

Huis kopen Groningen

Heb jij eindelijk dé woning waar je naar zocht in Groningen en ben je helemaal klaar om de volgende stap te zetten in het koopproces? Dan is dit het moment om een aankoopmakelaar uit Groningen in te schakelen.

Taxatie Groningen

Heb jij een taxatie nodig van je huis in Groningen? Maak dan een afspraak met onze taxateur voor een gevalideerde taxatie van jouw huis. Wij leveren valide, objectieve en betrouwbare taxatierapportages.

Woning verkopen Groningen

Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

Wij kennen de wijken

Wij kennen de stad zo goed, dat we weten dat elke wijk een eigen gevoel en uitstraling heeft. Dit kan meespelen met jouw keuze voor het kopen van een woning, maar zo weten we ook hoe het is om een woning te verkopen in jouw wijk.

Huis in Groningen verkopen?

Onze makelaar Klaas helpt je graag verder!

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien!

Aankoopmakelaar Groningen

Hulp bij woning kopen in Groningen?

Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning. Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is.

Taxatie Groningen

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Waardebepaling Groningen

Of ben je misschien opzoek naar een gratis waardebepaling? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling.

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top