Huis verkopen Groningen

Wij kennen de stad
Wij kennen de stad en weten wat er speelt in jouw wijk. Zo hoef je ons geen extra uitleg te geven over de voordelen van jouw huidige woning. Wij verkopen jouw woning met de beste presentatie.
Volledige ontzorging
Wij nemen je alles uit handen, we ontzorgen je van A tot Z. Zo kun jij vertrouwd en ontspannen je woning verkopen.
Woonspecialisten
Wij zetten alles op alles voor jou als klant en zetten altijd een stapje extra. Onze dienstverlening wordt gewaardeerd met een 9,4.

Klaas de verkoopmakelaar

Denk jij er over na om je woning te verkopen? Onze verkoopmakelaar helpt je hier graag bij. Klaas heeft al meerdere jaren ervaring als gecertificeerd makelaar in Groningen.

Verkoopmakelaar in Groningen

Ben jij van plan je woning te gaan verkopen en denk je "ik wil ook een goede makelaar voor ons huis". De hulp van een gespecialiseerde makelaar in Groningen kan dan voor jou goed van pas komen. Wij van NAMACO Groningen bieden jou ten eerste een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Hierin laten wij jou onder andere zien wat de reële waarde van de woning is. Natuurlijk helpen wij jou ook om je woning goed op de kaart te kunnen zetten.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Huis verkopen in Groningen

De voordelen van verkopen bij NAMACO Groningen:

  • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
  • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van off- en online marketing
  • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
  • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Nieuwsgierig geworden?

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien! Laat je gegevens in onderstaand formulier achter.

Vrijblijvend kennismaken

Klaas Wilting NAMACO Groningen

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top