Verhuur jouw huis in Groningen

Verhuurmakelaar Groningen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Wij nemen graag jouw werk uit handen. Ons professionele team van makelaars staat voor je klaar om jou te helpen met vragen rondom de verhuur van je woning. Voor zowel tijdelijke verhuur als langdurige verhuur ben je bij ons aan het goede adres.

Er is een groot aantal objectieve criteria dat van invloed is op de huurprijs, zoals de onderhoudstoestand, aantal vierkante meters en natuurlijk de situering van het pand of appartement, maar uiteindelijk bepaal je als verhuurder zelf de prijs en gaan wij jouw huis onder de aandacht brengen bij potentiële huurders.

Verhuren via NAMACO Groningen

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Groningen!

Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod huurwoningen? Bekijk ze alvast op de pagina met ons woningaanbod. Bij ons kunnen zowel particulieren als professionals huren in de omgeving van Groningen. Wij zijn er voor iedereen. Ons gevarieerde aanbod bevat diverse woningen in de hele regio en in elke prijsklasse. Voor elke wens is er een keuze.

Zo heb je altijd de beste opties om een woning te huren in Groningen. Kijk rond op onze website en neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst. Staat jouw woning hier binnenkort ook tussen?

Meer informatie over verhuren?

Bel met Larissa!

Larissa kan je overal over bijpraten als het gaat om je de huur en verhuur. Bel direct of laat je gegevens achter via het formulier.

Dit vinden onze klanten

10 Stephanie Schouwenburg 11 mei 2023

Wij hebben zowel een aankoop als de verkoop van onze woningen bij NAMACO ondergebracht. De dienstverlening van NAMACO ervaren wij als zeer prettig. Het personeel is vriendelijk, kundig en denkt met je...

10 Martin Groeneveld 18 apr. 2023

Namaco heeft ons perfect begeleid door de verkoop van ons huis. Er zijn prachtige foto's gemaakt en het huis was in no-time verkocht. Ze denken graag met je mee en wij zijn blij met onze keuze.

10 Максим Кудрицкий 25 mrt. 2023

Shortly about us - we are family of expats, that lived in Groningen for about a year at the moment we decided to buy an own property. We started our preparation by reading related information on...

10 Lottie Lane 24 mrt. 2023

We zijn ontzettend blij met de verkoop van ons huis door Klaas en de Namaco team. Hij heeft alles heel snel en foutloos geregeld voor ons en binnen twee weken werd ons huis voor een hele mooie prijs...

10 Liesbeth Zuidema 13 mrt. 2023

We hebben de service als meedenkend en flexibel ervaren. Deskundig en eerlijk advies maakte het voor ons makkelijker om tot een keuze te komen. Vlotte communicatie!

10 W 21 feb. 2023

Na eerder via Namaco een hypotheek afgesloten te hebben, nu succesvol het huis verkocht. Prettige samenwerking en een professionele uitstraling. Ik kan deze makelaar van harte aanbevelen.

10 Douk Werven 21 feb. 2023

Zeer goede ervaring met dit makelaarskantoor als aankoopmakelaar. Ik kon mij geen betere ondersteuning voorstellen voor het aankooptraject van een eerste huis. Er wordt zeer goed met je meegedacht en...

8.2 Anoniem Roer 271 20 feb. 2023

Altijd goed bereikbaar! Beantwoorden snel en kundig de vragen die wij hadden. Nuchtere mentaliteit!

10 Marit Stoffers 19 feb. 2023

Fijne ervaring, goed geholpen bij de koop van de woning!

10 Jan spoor 13 feb. 2023

Geweldig contact met Klaas Wilting en collega’s. Vlekkeloze communicatie. Zeer deskundig. Wij zijn wederom uitstekend begeleid in het proces van aankoop en verkoop Super!

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top