Verhuur jouw huis in Groningen

Verhuurmakelaar Groningen

Naast aan- en verkoop kunnen wij je ook helpen met de verhuur van je woning. Wij nemen graag jouw werk uit handen. Ons professionele team van makelaars staat voor je klaar om jou te helpen met vragen rondom de verhuur van je woning. Voor zowel tijdelijke verhuur als langdurige verhuur ben je bij ons aan het goede adres.

Er is een groot aantal objectieve criteria dat van invloed is op de huurprijs, zoals de onderhoudstoestand, aantal vierkante meters en natuurlijk de situering van het pand of appartement, maar uiteindelijk bepaal je als verhuurder zelf de prijs en gaan wij jouw huis onder de aandacht brengen bij potentiële huurders.

Verhuren via NAMACO Groningen

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Groningen!

Ben je benieuwd naar ons actuele aanbod huurwoningen? Bekijk ze alvast op de pagina met ons woningaanbod. Bij ons kunnen zowel particulieren als professionals huren in de omgeving van Groningen. Wij zijn er voor iedereen. Ons gevarieerde aanbod bevat diverse woningen in de hele regio en in elke prijsklasse. Voor elke wens is er een keuze.

Zo heb je altijd de beste opties om een woning te huren in Groningen. Kijk rond op onze website en neem gerust contact met ons op als je meer informatie wenst. Staat jouw woning hier binnenkort ook tussen?

Meer informatie over verhuren?

Bel met Larissa!

Larissa kan je overal over bijpraten als het gaat om je de huur en verhuur. Bel direct of laat je gegevens achter via het formulier.

Dit vinden onze klanten

10 Sytse Knypstra 19 mei 2024

Klaas Wilting van NAMACO heeft ons voortreffelijk geholpen bij de aankoop van onze woning. Klaas is een makelaar die meedenkt en vooruitdenkt; soms wist hij zelfs eerder dan wijzelf dat een...

9.3 Anoniem Valreep 6 03 mei 2024

Het contact was erg goed. Snel reactie en alles snel en goed geregeld voor ons. Met vragen kunnen we altijd terecht. Na twee keer een bod met de aankoopmakelaar was het al raak, gewoonweg top!

9.3 Elwin Dogger Valreep 6 30 apr. 2024

Klaas en zijn team hebben ons uitstekend geholpen met het vinden van de woning. Makkelijk te bereiken voor vragen en een goeie omgang in de communicatie!

10 Anneke Gooijert 25 apr. 2024

Super fijne ervaring met Namaco bij de verkoop van de woning.

10 Mel T 12 apr. 2024

I'm writing to express my extreme satisfaction with NAMACO Groningen. As a newcomer to Groningen, I needed a lot of help navigating the house buying process. NAMACO Groningen went above and beyond my...

10 Rita Damhof 04 apr. 2024

Proactieve meedenkende klantgerichte no-nonsense makelaar met een brede dienstverlening. De financiële ondersteuning ontzorgt en geeft je als klant de ruimte om je helemaal op het zoekproces te...

8.5 Anoniem Langestraat 55 04 apr. 2024

Proactieve meedenkende klantgerichte no-nonsense makelaar met een brede dienstverlening! De financiële ondersteuning ontzorgt en geeft je als klant de ruimte om je helemaal op het zoekproces te...

10 Guido Vlap 02 apr. 2024

Super makelaar! Werkt hard voor ons als klant. Zeer vriendelijk en super in de Omgang. Kan namaco iedereen aanbevelen

10 Dhr. Vlap Golfslag 178 29 mrt. 2024

Super makelaar! Werkt hard voor ons als klant. Zeer vriendelijk en super in de Omgang. Kan namaco iedereen aanbevelen

8.8 Dhr. de Boer Metaallaan 79 12 mrt. 2024

Eerste contact was heel goed. Duidelijk verhaal en direct eens over verkoopprijs. Daarna bezichtigingen via andere makelaar. Dat vond ik minder prettig. Misverstand over laten staan inboedel was...

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top