Huis verkopen in Groningen

Jij wilt vast wel een hippe en proactieve makelaar uitnodigen voor een gratis adviesgesprek. Wetende dat deze makelaar 'traditioneel' te werk gaat door gewoon goed te zijn in zijn werk, gedegen adviezen geeft én jou met een glimlach te woord staat. Toch?

Actie: zet je huis nu GRATIS in de verkoop!

Ja, vertel mij alles over deze actie

Huis verkopen Groningen

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Weten beoordelingen op waarde te schatten!
Wat voor ons het aller belangrijkste is? De beoordeling door onze klant. Wij zijn pas klaar met ons werk als alles is afgetikt en wij met een gerust hart jouw verder hebben geholpen. Of dat nou is met een waardebepaling, aankoop van een droomhuis of de verkoop van je oude woning.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Groningen!

Woning verkopen in Groningen

Ben jij van plan je woning te gaan verkopen en denk je "ik wil ook een goed beoordeelde makelaar voor ons huis". De hulp van een gespecialiseerde makelaar in Groningen kan dan voor jou goed van pas komen. Wij van NAMACO Groningen bieden jou ten eerste een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Hierin laten wij jou onder andere zien wat de reële waarde van de woning is. Natuurlijk helpen wij jou ook om je woning goed op de kaart te kunnen zetten.

Gratis adviesgesprek

De voordelen van verkopen bij NAMACO Groningen

  • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
  • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van off- en online marketing
  • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
  • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Eerdere verkoopervaringen

10 Rita Damhof 04 apr. 2024

Proactieve meedenkende klantgerichte no-nonsense makelaar met een brede dienstverlening. De financiële ondersteuning ontzorgt en geeft je als klant de ruimte om je helemaal op het zoekproces te...

8.5 Anoniem Langestraat 55 04 apr. 2024

Proactieve meedenkende klantgerichte no-nonsense makelaar met een brede dienstverlening! De financiële ondersteuning ontzorgt en geeft je als klant de ruimte om je helemaal op het zoekproces te...

10 Guido Vlap 02 apr. 2024

Super makelaar! Werkt hard voor ons als klant. Zeer vriendelijk en super in de Omgang. Kan namaco iedereen aanbevelen

10 Dhr. Vlap Golfslag 178 29 mrt. 2024

Super makelaar! Werkt hard voor ons als klant. Zeer vriendelijk en super in de Omgang. Kan namaco iedereen aanbevelen

8.8 Dhr. de Boer Metaallaan 79 12 mrt. 2024

Eerste contact was heel goed. Duidelijk verhaal en direct eens over verkoopprijs. Daarna bezichtigingen via andere makelaar. Dat vond ik minder prettig. Misverstand over laten staan inboedel was...

9.5 Anoniem Sabotagelaan 106 07 mrt. 2024

Klaas is een vriendelijke makelaar met veel ervaring in het vak. Ook kent hij de lokale markt goed. Communicatie verliep vlot en laagdrempelig. Dankzij Klaas is mijn huis heel goed verkocht!

9.0 Anoniem Vonderpad 34 05 mrt. 2024

Fijne mensen, zowel op kantoor als de makelaar die ons heeft geholpen. Zeer goed bereikbaar en kwamen op voor onze wensen.

10 C.D. Kluppel-Pathuis 28 feb. 2024

Een geweldig team, dat in korte tijd ons appartement verkocht heeft. Zeer kundig, zeer vriendelijk.

10 Gerard van Ommen 28 feb. 2024

Zeer vriendelijk, behulpzaam en fantastische begeleiding met veel kennis van zaken. Zal Namaco zeker aanbevelen bij familieleden en kennissen.

10 Anoniem Illegaliteitslaan 22 27 feb. 2024

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Volgende keer zeker weer. Zou het zeker aanbevelen bij familie en kennissen.

Ik wil verkopen! Hoe start ik?

Een huis verkopen doe je niet dagelijks!
Op zowel juridisch als administratief gebied komt er het nodige bij kijken, dus ga je op zoek naar een makelaar. Een makelaar die actief, creatief en doortastend is. Een makelaar die de mouwen opstroopt en die de aandacht aan jouw woning geeft die het verdient.

E
en makelaar heeft alleen meerwaarde als deze daadwerkelijk de hoogst haalbare opbrengst weet te realiseren.
Wij zetten dan ook alles op alles om dit mogelijk te maken. Wij onderzoeken de markt, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. In overleg met jou bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. Jij weet vooraf exact wat je van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig

Stap 1: Vraag vrijblijvend informatie aan

Makelaar Groningen Klaas en Larissa

Ook handig als jij je huis wilt verkopen in Groningen:

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Met NAMACO Groningen kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Je huis verkopen in Groningen?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Media inzet en digitale presentatie

Voor iedere woning hebben wij een plan.

Het doel van dit plan is om met een optimale presentatie een zo groot mogelijk publiek te bereiken, met als streven een snelle verkoop tegen een zo hoog mogelijke opbrengst.

Het principe is simpel:
Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen!

Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak. En dat is nu juist waar NAMACO in is gespecialiseerd!

Voor iedere woning hebben wij een eigen plan. Het doel van dit plan is om met een optimale presentatie een zo groot mogelijk publiek te bereiken, met als streven een snelle verkoop tegen een zo hoog mogelijke opbrengst.

Het principe is simpel: Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen! Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak. En dat is nu juist waar NAMACO in is gespecialiseerd!

Goed is niet goed genoeg… dat is ons motto. Vandaar ook dat wij de mogelijkheid bieden voor heel veel digitale extra's. Wat dacht je van een eigen woningwebsite, virtual reality app of een drone video?

Bekijk direct al onze digitale presentatiemogelijkheden!

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top