Huis verkopen in Groningen

Jij wilt vast wel een hippe en proactieve makelaar uitnodigen voor een gratis adviesgesprek. Wetende dat deze makelaar 'traditioneel' te werk gaat door gewoon goed te zijn in zijn werk, gedegen adviezen geeft én jou met een glimlach te woord staat. Toch?

Huis verkopen Groningen

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Weten beoordelingen op waarde te schatten!
Wat voor ons het aller belangrijkste is? De beoordeling door onze klant. Wij zijn pas klaar met ons werk als alles is afgetikt en wij met een gerust hart jouw verder hebben geholpen. Of dat nou is met een waardebepaling, aankoop van een droomhuis of de verkoop van je oude woning.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Groningen!

Woning verkopen in Groningen

Ben jij van plan je woning te gaan verkopen en denk je "ik wil ook een goed beoordeelde makelaar voor ons huis". De hulp van een gespecialiseerde makelaar in Groningen kan dan voor jou goed van pas komen. Wij van NAMACO Groningen bieden jou ten eerste een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Hierin laten wij jou onder andere zien wat de reële waarde van de woning is. Natuurlijk helpen wij jou ook om je woning goed op de kaart te kunnen zetten.

Gratis adviesgesprek

De voordelen van verkopen bij NAMACO Groningen

  • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
  • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van off- en online marketing
  • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
  • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Eerdere verkoopervaringen

9.0 Anoniem Baanstraat 46 11 sep. 2023

Prettig contact en goede hulp. Snelle reacties op mail en duidelijk advies voor de verkoop van mijn woning

10 R en A Reviewen 07 sep. 2023

We zijn hier uitstekend geholpen. Ze geven je gewoon het eerlijke verhaal, zonder het mooier te maken dan het is. Perfect wat ons betreft. Reageren altijd snel op mail/telefoontjes. We raden dit...

8.8 Anoniem Topaas 51 12 aug. 2023

Super goede begeleiding bij verkoop woning en steeds goed geïnformeerd en op de hoogte gehouden. Als er voor mij iets onduidelijk was kon ik altijd contact opnemen en werd snel geholpen.

9.8 Anoniem Van Swinderenstraat 19 a 28 jul. 2023

Alles verliep goed. Goede intake, goede prijsstelling van het appartement, en vlotte verkoop. We werden goed op de hoogte gehouden van de voortgang.

10 Herald Mulder 03 jul. 2023

Ongeëvenaarde Professionaliteit en Persoonlijke Aanpak!Een nieuw huis kopen en ons eigen huis verkopen was altijd erg spannend. We vroegen ons constant af: “Wie is de beste makelaar om ons huis...

8.8 Nico Kuiper Snavelbies 19 23 jun. 2023

Goede ervaringen met deze makelaar ! Goede samenwerking en deskundig! Communicatie zou iets beter kunnen maar dat komt ook omdat alles via “ move” gaat . Verder niets dan lof

10 Carla van der Winden 19 jun. 2023

Altijd stonden ze voor ons klaar met raad en daad tijdens onze uitvoerige huizenjacht. Heel fijn dat we altijd op hen konden vertrouwen.

10 Frederik Biemolt 16 jun. 2023

Na 34 jaar Groningen hebben wij besloten om te gaan verhuizen naar Winschoten. Voor de verkoop en de koop kwam NAMACO Groningen op ons pad. Normaal gesproken verkoop je eerst je eigen woning voordat...

10 Anoniem Siersteenlaan 421 16 jun. 2023

Great service, we had to go thrpugh a lot of houses together before we found the one that had a combination of all we wanted and the price made sense. This was only possible with the help and patience...

10 Dhr. Biemolt Watertorenstraat 71 16 jun. 2023

Na 34 jaar Groningen hebben wij besloten om te gaan verhuizen naar Winschoten. Voor de verkoop en de koop kwam Namaco Groningen op ons pad. Normaal gesproken verkoop je eerst je eigen woning voordat...

Ik wil verkopen! Hoe start ik?

Een huis verkopen doe je niet dagelijks!
Op zowel juridisch als administratief gebied komt er het nodige bij kijken, dus ga je op zoek naar een makelaar. Een makelaar die actief, creatief en doortastend is. Een makelaar die de mouwen opstroopt en die de aandacht aan jouw woning geeft die het verdient.

E
en makelaar heeft alleen meerwaarde als deze daadwerkelijk de hoogst haalbare opbrengst weet te realiseren.
Wij zetten dan ook alles op alles om dit mogelijk te maken. Wij onderzoeken de markt, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. In overleg met jou bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. Jij weet vooraf exact wat je van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig

Stap 1: Vraag vrijblijvend informatie aan

Klaas en Larissa content NAMACO Groningen

Ook handig in het verkoopproces:

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Met NAMACO Groningen kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Meer lezen

Je huis verkopen in Groningen?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Media inzet en digitale presentatie

Voor iedere woning hebben wij een plan.

Het doel van dit plan is om met een optimale presentatie een zo groot mogelijk publiek te bereiken, met als streven een snelle verkoop tegen een zo hoog mogelijke opbrengst.

Het principe is simpel:
Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen!

Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak. En dat is nu juist waar NAMACO in is gespecialiseerd!

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top