Verkopen met NAMACO Groningen

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Groningen!

Woning verkopen met NAMACO Groningen

Ben jij van plan je woning te gaan verkopen en denk je "ik wil ook een goede makelaar voor ons huis". De hulp van een gespecialiseerde makelaar in Groningen kan dan voor jou goed van pas komen. Wij van NAMACO Groningen bieden jou ten eerste een gratis en vrijblijvend gesprek aan. Hierin laten wij jou onder andere zien wat de reële waarde van de woning is. Natuurlijk helpen wij jou ook om je woning goed op de kaart te kunnen zetten.

Woningfotografie

Onze makelaars uit Groningen schakelen een professionele fotograaf in voor het maken van foto’s en plattegronden. Daardoor springt jouw woning bij de potentiële koper meteen in het oog. Meer weten wat wij voor je kunnen betekenen bij de verkoop van jouw huis? Lees hieronder meer!

Vakmensen

Onze makelaars zijn specialisten en weten alles over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt bij jou in de buurt. Zij staan er dan ook niet alleen voor, een heel team van medewerkers zorgt ervoor dat alle facetten van het verkoopproces optimaal worden uitgevoerd.
Onze vernieuwende manier van werken zorgt voor een optimale presentatie van jouw woning waarbij alle moderne middelen en technieken worden ingezet om jouw woning op te laten vallen in het aanbod. Want hoe meer belangstelling. hoe hoger de opbrengst!

Wij realiseren ons dat je niet iedere dag een huis verkoopt en daarom houden wij jou altijd op de hoogte van de ontwikkelingen als het om de verkoop van jouw woning gaat.

De voordelen van verkopen bij NAMACO Groningen

  • De woning wordt bouwkundig geïnspecteerd
  • De woning wordt aangeboden aan de beste kopers doormiddel van off- en online marketing
  • Wij houden je volledig op de hoogte in het traject
  • Heb je vragen? Je kunt ons gerust WhatsAppen, ook buiten werktijden, wij zullen je vraag beantwoorden binnen 24 uur.

Plan een gratis gesprek in

Wat is mijn woning waard?

Ben jij benieuwd naar de waarde van je woning? Heb je verhuisplannen, of weet jij helemaal nog niet zeker of je wilt verhuizen? Wij voeren gratis een vrijblijvende een waardebepaling voor je uit. Zo weet jij wat je woning op dit moment waard is en voorzien we je van tips over het (eventuele) verkopen van je woning.

Plan een gratis waardebepaling

Verkopen in Groningen

Benieuwd naar de waarde van jouw huis? Wij komen graag langs om deze te berekenen en je te voorzien van tips voor de verkoop van je huis. Uiteraard is de waardebepaling altijd vrijblijvend.

Meer lezen

Met NAMACO Groningen kun jij jouw woning stil verkopen. Zo heb je geen drukte van bezichtigingen en intussen peilen wij de interesse in jouw woning. Bovendien verkoop je pas als jij er aan toe bent.

Meer lezen

Ik wil verkopen! Hoe start ik?

Een huis verkopen doe je niet dagelijks!

Op zowel juridisch als administratief gebied komt er het nodige bij kijken, dus ga je op zoek naar een makelaar. Een makelaar die actief, creatief en doortastend is. Een makelaar die de mouwen opstroopt en die aandacht aan uw woning geeft die het verdient.

Een makelaar heeft alleen meerwaarde als deze daadwerkelijk de hoogst haalbare opbrengst weet te realiseren. Wij zetten dan ook alles op alles om dit mogelijk te maken. Wij onderzoeken de markt, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. In overleg met jou bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. Jij weet vooraf exact wat je van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig

Start met de verkoop


Media inzet en digitale presentatie

Voor iedere woning hebben wij een plan.

Het doel van dit plan is om met een optimale presentatie een zo groot mogelijk publiek te bereiken, met als streven een snelle verkoop tegen een zo hoog mogelijke opbrengst.

Het principe is simpel…
Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen!

Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak. En dat is nu juist waar NAMACO in is gespecialiseerd!

Je huis verkopen in Groningen?

We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking of gratis waardebepaling. Tot snel!

Laat je gegevens achter

Jouw droomwoning nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top