Huis kopen in Groningen

Heb jij al vaker achter het net gevist? De kans dat er een leuke woning aan jouw neus voorbij gaat is nog steeds relevant. Een woning vinden die écht bij je past is lastig. Wil jij meer kans van slagen? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Echt waar!

Voordelen aankoopmakelaar

Sta sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten. Hij behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is.
Woonwensen realiseren
Door middel van een persoonlijk adviesgesprek nemen we jouw situatie onder de loep. Samen kijken we naar jouw woonwensen. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek.
Alles onder één dak
Bij de aankoop van een woning hoort veelal een taxatie of verkoop eigen woning. Ook voor deze diensten kun je gemakkelijk terecht bij NAMACO Groningen! Dat scheelt enorm veel tijd en geld.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Dat de huizenmarkt oververhit is, is een ding dat zeker is. Er is veel vraag en maar weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo die kans te kunnen grijpen om jouw droomhuis aan de haak te slaan.

Persoonlijk advies

Net als bij de verkoop kan een huis kopen in Groningen ook diverse redenen hebben. De motivatie is afhankelijk van jouw situatie. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek. Op basis van een woonwensengesprek kunnen wij je verder helpen. Zo weet je zeker dat je een huis gaat kopen dat bij je past.

Eerdere ervaringen

10 Rita Damhof 04 apr. 2024

Proactieve meedenkende klantgerichte no-nonsense makelaar met een brede dienstverlening. De financiële ondersteuning ontzorgt en geeft je als klant de ruimte om je helemaal op het zoekproces te...

8.5 Anoniem Langestraat 55 04 apr. 2024

Proactieve meedenkende klantgerichte no-nonsense makelaar met een brede dienstverlening! De financiële ondersteuning ontzorgt en geeft je als klant de ruimte om je helemaal op het zoekproces te...

10 Guido Vlap 02 apr. 2024

Super makelaar! Werkt hard voor ons als klant. Zeer vriendelijk en super in de Omgang. Kan namaco iedereen aanbevelen

10 Dhr. Vlap Golfslag 178 29 mrt. 2024

Super makelaar! Werkt hard voor ons als klant. Zeer vriendelijk en super in de Omgang. Kan namaco iedereen aanbevelen

8.8 Dhr. de Boer Metaallaan 79 12 mrt. 2024

Eerste contact was heel goed. Duidelijk verhaal en direct eens over verkoopprijs. Daarna bezichtigingen via andere makelaar. Dat vond ik minder prettig. Misverstand over laten staan inboedel was...

9.5 Anoniem Sabotagelaan 106 07 mrt. 2024

Klaas is een vriendelijke makelaar met veel ervaring in het vak. Ook kent hij de lokale markt goed. Communicatie verliep vlot en laagdrempelig. Dankzij Klaas is mijn huis heel goed verkocht!

9.0 Anoniem Vonderpad 34 05 mrt. 2024

Fijne mensen, zowel op kantoor als de makelaar die ons heeft geholpen. Zeer goed bereikbaar en kwamen op voor onze wensen.

10 C.D. Kluppel-Pathuis 28 feb. 2024

Een geweldig team, dat in korte tijd ons appartement verkocht heeft. Zeer kundig, zeer vriendelijk.

10 Gerard van Ommen 28 feb. 2024

Zeer vriendelijk, behulpzaam en fantastische begeleiding met veel kennis van zaken. Zal Namaco zeker aanbevelen bij familieleden en kennissen.

10 Anoniem Illegaliteitslaan 22 27 feb. 2024

Zeer vriendelijk en behulpzaam. Volgende keer zeker weer. Zou het zeker aanbevelen bij familie en kennissen.

Met een aankoopmakelaar ben je:

  • Als eerste op de hoogte van het woningaanbod in de regio
  • Dicht bij het vuur: marktinformatie komt als eerste bij de makelaar binnen, net als welke woningen worden toegevoegd aan het aanbod, nog voordat deze op funda staan
  • Vind je de juiste woning passend bij jouw wensen
  • Tijdens bezichtigingen ook sterker, de aankoopmakelaar blijft objectief
  • Sta je sterker in de onderhandelingen
  • Juridisch volledig gedekt als het gaat om rechtsgeldigheid en volledigheid van het koopcontract
  • Behoed voor emotionele beslissingen

  Gratis adviesgesprek

  Aangekochte woningen

  Met behulp van de aankoopmakelaars van NAMACO Groningen zijn deze woningen succesvol aangekocht!

  Laat je gegevens achter en wij bellen je terug.

  Makelaar Groningen Klaas en Larissa

  De aankoopmakelaar van NAMACO Groningen maakt het verschil tijdens bezichtigingen.
  Je wordt niet gezien als een ‘zwevende koper’, die delven het onderspit als de verkoper de luxe heeft om te kiezen met wie hij verder wil voor onderhandelingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

   Gratis adviesgesprek

   Laat Klaas jou helpen!

   Neem direct contact op en laat je vrijblijvend adviseren.

   We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

   Huis kopen Groningen

   Natuurlijk gaan wij mee naar bezichtigingen. Als jij de juiste woning hebt gevonden dan doen we er nog een stapje bij: wij gaan voor jou beoordelen of je geen kat in de zak koopt. Wat is de woning waard? Zijn er gebreken, en hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij zoeken alles tot op de bodem voor je uit. Ben je na de tweede bezichtiging nog net zo enthousiast? Dan beginnen de onderhandelingen. Zo kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules.

   Aankoopmakelaar Groningen

   Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij met een gerust hart naar de notaris kan.

   Woning kopen in Groningen

   Ook jouw persoonlijke situatie is van invloed op de afstemming van de juiste dienst. Hoe graag wil je de woning kopen? Heb jij je eigen woning al verkocht? En heb je de financiering allemaal al geregeld? Heb je overwaarde op je eigen koophuis? Ben je afhankelijk van de financiering van de bank of kan er hoger worden geboden dan de taxatiewaarde omdat je eigen geld inbrengt? Verkopers staan tegenwoordig in een luxe positie waarbij ze kritisch kunnen kijken naar potentiële kopers. Samen kijken we naar hoe we jouw positie als koper kunnen versterken.

   Ook handig! Onze slimme koopwoning tool Copaan. Bekijk de video voor een korte uitleg.

   Jouw droomhuis nog niet gevonden?

   Schrijf je in!

   NAMACO Groningen
   Paterswoldseweg 290
   9727 BW Groningen

   Back to top