Onze aankoopmakelaar staat voor je klaar!

Met een aankoopmakelaar sta je sterker
Een NVM aankoopmakelaar is als eerste op de hoogte van nieuw woningaanbod en vergroot jouw kansen door zijn/haar netwerk in te zetten. Hij behartigt alleen jouw belangen en weet wat de beste strategie is.
Wij helpen je jouw woonwensen te realiseren
Door middel van een persoonlijk adviesgesprek nemen we jouw situatie onder de loep. Samen kijken we naar jouw woonwensen. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek.
Alles onder één dak
Bij de aankoop van een woning hoort veelal een taxatie of verkoop eigen woning. Ook voor deze diensten kun je gemakkelijk terecht bij NAMACO Groningen! Dat scheelt enorm veel tijd en geld.

Bemachtig jouw droomhuis met ons als aankoopmakelaar

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. Dat de huizenmarkt oververhit is, is een ding dat zeker is. Er is veel vraag en maar weinig aanbod. Daar kunnen we niets aan doen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat we op het juiste moment vooraan staan. Om zo die kans te kunnen grijpen om jouw droomhuis aan de haak te slaan.

Persoonlijk advies

Net als bij de verkoop kan een huis kopen in Groningen ook diverse redenen hebben. De motivatie is afhankelijk van jouw situatie. Iedere situatie vraagt om een persoonlijk woonplan. Wij gaan graag met je in gesprek. Op basis van een woonwensengesprek kunnen wij je verder helpen. Zo weet je zeker dat je een huis gaat kopen dat bij je past.

Waarom een aankoopmakelaar?

Heb jij al vaker achter het net gevist? De kans dat er een leuke woning aan jouw neus voorbij gaat is momenteel groot. De vraag naar woningen is veel groter dan het aanbod. Ook de rente is historisch laag, waardoor koopwoningen enorm populair zijn. Wil jij meer kans van slagen? Met een aankoopmakelaar sta je sterker. Wij vertellen je graag waarom.

Aankoopmakelaar

Sta sterker met een aankoopmakelaar:

 • Als eerste op de hoogte van het woningaanbod in de regio
 • Zit dicht bij het vuur: marktinformatie komt als eerste bij de makelaar binnen, net als welke woningen worden toegevoegd aan het aanbod, nog voordat deze op funda staan
 • Vindt de juiste woning passend bij jouw wensen
 • Blijft objectief tijdens de bezichtigingen
 • Zorgt voor een succesvolle onderhandeling
 • Controleert koopcontract op rechtsgeldigheid en volledigheid
 • Draagt zorg dat alle afspraken zijn nagekomen. Zowel voor als na de overdracht
 • Behoedt je voor emotionele beslissingen.

De aankoopmakelaar van NAMACO Groningen maakt het verschil tijdens bezichtigingen. Je wordt niet gezien als een ‘zwevende koper’, die delven het onderspit als de verkoper de luxe heeft om te kiezen met wie hij verder wil voor onderhandelingen. Als je met een aankoopmakelaar binnenkomt, ben jij diegene die goed is voorbereid en niet achteraf afhaakt. De verkopende partij kiest vaak voor zekerheid.

  Ik wil gratis aankoopadvies

  Bekijk onze aangekochte woningen

  Met behulp van de aankoopmakelaars van NAMACO Groningen zijn deze woningen succesvol aangekocht!

  Laat Klaas jou helpen!

  We willen je graag persoonlijk leren kennen. Vul je contactgegevens in om een afspraak te maken voor een kennismaking. Tot snel!

  Geen 'verkooppraatjes'

  Natuurlijk gaan wij mee naar bezichtigingen. Als jij de juiste woning hebt gevonden dan doen we er nog een stapje bij: wij gaan voor jou beoordelen of je geen kat in de zak koopt. Wat is de woning waard? Zijn er gebreken, en hoe zit het met het bestemmingsplan? Wij zoeken alles tot op de bodem voor je uit. Ben je na de tweede bezichtiging nog net zo enthousiast? Dan beginnen de onderhandelingen. Zo kijken we niet alleen naar de prijs, maar ook naar de ontbindende voorwaarden en bijzondere clausules. Wij doen dit bijna dagelijks en garanderen voor jou het best haalbare resultaat. Uiteraard hoort ook het controleren van de koopovereenkomst bij de werkzaamheden. Wij zorgen dat alles tot in de puntjes is geregeld, zodat jij met een gerust hart naar de notaris kan.

  Huis kopen in Groningen

  Ook jouw persoonlijke situatie is van invloed op de afstemming van de juiste dienst. Hoe graag wil je de woning kopen? Heb jij je eigen woning al verkocht? En heb je de financiering allemaal al geregeld? Heb je overwaarde op je eigen koophuis? Ben je afhankelijk van de financiering van de bank of kan er hoger worden geboden dan de taxatiewaarde omdat je eigen geld inbrengt? Verkopers staan tegenwoordig in een luxe positie waarbij ze kritisch kunnen kijken naar potentiële kopers. Samen kijken we naar hoe we jouw positie als koper kunnen versterken.

  Sta sterker met een aankoopmakelaar

  Wil je meer weten over onze aankoopbegeleiding? Meld je dan nu aan voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek. Vul onderstaande formulier in of bel ons gerust op 050 - 205 30 80

  Gratis aankoopadvies

  Wat onze klanten vinden:

  10 Stephanie Schouwenburg 11 mei 2023

  Wij hebben zowel een aankoop als de verkoop van onze woningen bij NAMACO ondergebracht. De dienstverlening van NAMACO ervaren wij als zeer prettig. Het personeel is vriendelijk, kundig en denkt met je...

  10 Martin Groeneveld 18 apr. 2023

  Namaco heeft ons perfect begeleid door de verkoop van ons huis. Er zijn prachtige foto's gemaakt en het huis was in no-time verkocht. Ze denken graag met je mee en wij zijn blij met onze keuze.

  10 Максим Кудрицкий 25 mrt. 2023

  Shortly about us - we are family of expats, that lived in Groningen for about a year at the moment we decided to buy an own property. We started our preparation by reading related information on...

  10 Lottie Lane 24 mrt. 2023

  We zijn ontzettend blij met de verkoop van ons huis door Klaas en de Namaco team. Hij heeft alles heel snel en foutloos geregeld voor ons en binnen twee weken werd ons huis voor een hele mooie prijs...

  10 Liesbeth Zuidema 13 mrt. 2023

  We hebben de service als meedenkend en flexibel ervaren. Deskundig en eerlijk advies maakte het voor ons makkelijker om tot een keuze te komen. Vlotte communicatie!

  10 W 21 feb. 2023

  Na eerder via Namaco een hypotheek afgesloten te hebben, nu succesvol het huis verkocht. Prettige samenwerking en een professionele uitstraling. Ik kan deze makelaar van harte aanbevelen.

  10 Douk Werven 21 feb. 2023

  Zeer goede ervaring met dit makelaarskantoor als aankoopmakelaar. Ik kon mij geen betere ondersteuning voorstellen voor het aankooptraject van een eerste huis. Er wordt zeer goed met je meegedacht en...

  8.2 Anoniem Roer 271 20 feb. 2023

  Altijd goed bereikbaar! Beantwoorden snel en kundig de vragen die wij hadden. Nuchtere mentaliteit!

  10 Marit Stoffers 19 feb. 2023

  Fijne ervaring, goed geholpen bij de koop van de woning!

  10 Jan spoor 13 feb. 2023

  Geweldig contact met Klaas Wilting en collega’s. Vlekkeloze communicatie. Zeer deskundig. Wij zijn wederom uitstekend begeleid in het proces van aankoop en verkoop Super!

  Jouw droomhuis nog niet gevonden?

  Schrijf je in!

  NAMACO Groningen
  Paterswoldseweg 290
  9727 BW Groningen

  Back to top