Makelaar Tuinwijk

Huis verkopen Tuinwijk

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om. NAMACO Groningen is een sterke organisatie met maar één doel: jou zo goed mogelijk van dienst zijn.

Nog meer voordelen:

 • Altijd bereikbaar
 • Vlotte service
 • Altijd één belletje extra
 • We werken uiterst zorgvuldig

Gratis advies van een makelaar in Tuinwijk?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Fijko helpt je graag verder en komt gratis en vrijblijvend bij je langs.

Woning verkopen Tuinwijk

Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

Huis in Tuinwijk verkopen?

Onze makelaar Fijko helpt je graag verder!

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien!

Aankoopmakelaar Tuinwijk

Hulp bij woning kopen in Tuinwijk?

Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning. Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is.

Taxatie Tuinwijk

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Waardebepaling Tuinwijk

Of ben je misschien opzoek naar een gratis waardebepaling? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling.

Tuinwijk

Ten noorden van het centrum ligt Tuinwijk. Het heeft veel groen om de wijk heen. De ligging is achter het Noorderplantsoen. Er zijn een aantal winkels aanwezig en het ligt dichtbij het centrum.

  Tuinwijk

  NAMACO Groningen
  Paterswoldseweg 290
  9727 BW Groningen

  Back to top