Makelaar Rivierenbuurt

Huis verkopen Rivierenbuurt

Als je jouw huis gaat verkopen, wil je dat doen met iemand waar je op kunt vertrouwen. Dat vinden we heel logisch. Samen met een goed gevoel jouw huis verkopen, daar gaat het om. NAMACO Groningen is een sterke organisatie met maar één doel: jou zo goed mogelijk van dienst zijn.

Nog meer voordelen:

  • Altijd bereikbaar
  • Vlotte service
  • Altijd één belletje extra
  • We werken uiterst zorgvuldig


Gratis advies van een makelaar in Rivierenbuurt?

Wil jij gratis advies van een NVM makelaar ontvangen? Fijko helpt je graag verder en komt gratis en vrijblijvend bij je langs.

Woning verkopen Rivierenbuurt

Kopers oriënteren zich tegenwoordig vaak eerst uitgebreid op internet voordat ze besluiten een woning te bezichtigen. Met het uitgebreide woningaanbod dat online staat is het belangrijk dat jouw huis de kijker positief opvalt. Een goede en doordachte start is bij een woningverkoop van groot belang. De grootste kans op verkoop doet zich namelijk in de eerste maanden voor.

Huis in Rivierenbuurt verkopen?

Onze makelaar Klaas helpt je graag verder!

Nieuwsgierig hoe wij jouw woning in de markt zetten? Kom eens langs, dan laten wij het je zien!

Aankoopmakelaar Rivierenbuurt

Hulp bij woning kopen in Rivierenbuurt?

Als aankoopmakelaar gaan wij met je in gesprek over jouw woonwensen. Door dit gesprek weet je precies wat je wensen en wat je eisen zijn voor je toekomstige woning. Veel mensen weten wel wat hun woonwensen op dit moment zijn, maar kopen een huis dat niet toekomstbestendig is. Het is daarom belangrijk om na te denken over wat jouw ideale woning nu en later is.

Taxatie Rivierenbuurt

Het taxeren van een woning kan diverse aanleidingen hebben. Een van de meest voorkomende redenen is het regelen van de financiering van je nieuwe huis, oftewel om een hypotheek te kunnen afsluiten.

Waardebepaling Rivierenbuurt

Of ben je misschien opzoek naar een gratis waardebepaling? Er zit namelijk een verschil tussen een taxatie en een waardebepaling.

Rivierenbuurt

Een buurt in het zuiden van Groningen achter het station. Er zijn meerdere middelbare scholen en er is ook een basisschool in de buurt. Ook heeft de Rivierenbuurt een eigen buurtpark. Meerdere supermarkten en horecagelegenheden aanwezig.

Rivierenbuurt

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top