Mijn favorieten

makelaar

Makelaar

Bent u op zoek naar een professionele makelaar? Bij NAMACO Groningen kunnen we u ondersteunen bij uw zoektocht naar een geschikte woning en het aankoopproces dat hierbij komt kijken. Daarnaast kunt u ons ook inhuren als verkoopmakelaar. Bent u benieuwd op welke wijze wij u kunnen ondersteunen? Hieronder leest u precies op welke manier u bij NAMACO Groningen geholpen wordt. Wij kunnen u alvast verklappen dat u gedurende het hele proces bijgestaan wordt door een ervaren makelaar.

Wat is een makelaar?

Het beroep makelaar bestaat al eeuwenlang. Dit is een specialist die als bemiddelaar functioneert bij de koop of verkoop van een woning. Een goede makelaar zal enkel uw belangen vertegenwoordigen, zodat u een zo goed mogelijke deal krijgt. Kiest u voor NAMACO? Dan kunt u er zeker van zijn dat uw belangen vertegenwoordigt worden gedurende de aankoop of verkoop van uw woning. Zowel het kopen als verkopen van een woning kan een ingewikkeld proces zijn. Om deze reden is het prettig als u geholpen wordt door een expert van NAMACO Groningen.

Een makelaar is bekend met de omgeving

Kiest u voor een specialist van NAMACO, dan wordt u geholpen door iemand met verstand van zaken. Zo zijn onze specialisten bekend met de woningprijs van de omgeving. Op deze manier kunnen wij u helpen bij het onderhandelen over de vraagprijs. Daarnaast doet NAMACO nog veel meer dan dit alleen. Of u nou een woning wilt kopen of verkopen, wij ontzorgen u volledig.

Het kopen van een woning

Bent u op zoek naar een geschikte woning? Een woning aankopen is altijd een spannend proces. Wij helpen u om te beginnen bij het vinden van een geschikte woning. Als u de woning wilt bezichtigen, gaat de aankoopmakelaar met u mee. Gedurende de bezichtiging let de specialist goed op of de woningen geen gebreken vertoont. Doordat de makelaar goed naar de bouwtechnische staat van de woning kijkt, kan hij u passend advies geven. Bovendien berekent de specialist van NAMACO hoeveel de woning waard is. Hier heeft u tijdens het bieden veel profijt van. Zijn u en de verkopende partij het eens over de prijs van de woning? Dan helpen wij u ook bij het controleren van de koopovereenkomst. Mocht er later nog een geschil ontstaan met de verkoper, kunnen wij u in contact brengen met een professionele jurist. Wij doorlopen dus het volledige proces samen met u.

Het verkopen van een woning

Heeft u besloten dat u uw woning wilt verkopen? Dan wilt u zoveel mogelijk voor de woning ontvangen. Wij kunnen u helpen bij het berekenen van de waarde, zodat u een goed beeld krijgt van wat een realistische vraagprijs is. Zodra u een vraagprijs heeft bepaald, zorgen wij er met behulp van moderne technieken voor dat de woning onder de aandacht komt. Wij helpen u bij het opstellen van een koopovereenkomst, zodat alle belangrijke elementen in het contract verwerkt zijn. Uw woning verkopen en daarbij volledig ontzorgd worden? Bij NAMACO is dit de standaardprocedure!

Heeft u vragen over het kopen of verkopen van een woning? Neem dan gerust contact met ons op. Overigens kunt u ook voor woningtaxatie bij ons terecht.