NAMACO Groningen

Voor een nuchter en welgemeend advies
10 Liesbeth Zuidema 13 mrt. 2023

We hebben de service als meedenkend en flexibel ervaren. Deskundig en eerlijk advies maakte het voor ons makkelijker om tot een keuze te komen. Vlotte communicatie!

10 W 21 feb. 2023

Na eerder via Namaco een hypotheek afgesloten te hebben, nu succesvol het huis verkocht. Prettige samenwerking en een professionele uitstraling. Ik kan deze makelaar van harte aanbevelen.

10 Douk Werven 21 feb. 2023

Zeer goede ervaring met dit makelaarskantoor als aankoopmakelaar. Ik kon mij geen betere ondersteuning voorstellen voor het aankooptraject van een eerste huis. Er wordt zeer goed met je meegedacht en...

10 Marit Stoffers 19 feb. 2023

Fijne ervaring, goed geholpen bij de koop van de woning!

10 Jan spoor 13 feb. 2023

Geweldig contact met Klaas Wilting en collega’s. Vlekkeloze communicatie. Zeer deskundig. Wij zijn wederom uitstekend begeleid in het proces van aankoop en verkoop Super!

10 Marjan DW 09 feb. 2023

Super samenwerking en Klaas gaat net zolang door tot hij het optimale voor zijn klanten heeft bereikt. Ik zou hem bij familie en vrienden zeker aanraden!

10 Kirsten Holwerda 04 feb. 2023

We zijn heel tevreden over de begeleiding van Klaas Wilting van Namaco Groningen. Ze waren heel helder in tarieven en aanpak, prettig in het contact, reageren snel en adequaat en waren dus zeer...

10 Seva Coffy 08 jan. 2023

Goede kundige aankoopmakelaar. Eerlijk advies en denkt goed mee. Na drie bezichtiging een mooie woning kunnen kopen. Verder veel tips gekregen met betrekking tot de woning. Bv. Verduurzaming. Een...

10 Christian Hulzebos 30 dec. 2022

Het kopen van een huis vinden wij een heel ingewikkeld proces. We hebben een zeer goede ervaring met een van de makelaars van Namaco (K vd Ark). Hij heeft veel werk verzet, ook ongevraagd, en was...

Wat mag je van ons verwachten?

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Groningen!

NAMACO Groningen

Als actieve makelaar in het noorden van het land helpen wij je graag met de aankoop, verkoop, taxatie of verhuur van jouw woning of bedrijfspand. Beëdigd en gecertificeerd makelaars voor zowel woning als bedrijf onroerend goed. Ons kantoor is gevestigd aan de Paterswoldseweg 290 in Groningen. Als je gebruik maakt van de diensten van NAMACO Groningen kun je een full-service dienstverlening verwachten voor scherpe, vaste all-in tarieven. Duidelijkheid, daar houden wij van.

Maak kennis met het team

Bereken de waarde van je huis online en snel!

Bereken de waarde van je huis online en snel! Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Actueel woningaanbod

Onze diensten

Verkopen

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Groningen? Verkopen met NAMACO betekent verkopen met de zekerheid van een full-service kantoor. Expertise en bekwaamheid staan bij ons centraal voor jou!

Aankopen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Woningtaxaties

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top