NAMACO Groningen

Voor een nuchter en welgemeend advies
8.2 Anoniem Roer 271 20 feb. 2023

Altijd goed bereikbaar! Beantwoorden snel en kundig de vragen die wij hadden. Nuchtere mentaliteit!

10 Dhr. Jan Spoor Siersteenlaan 419 10 feb. 2023

Geweldig contact met Klaas Wilting en collega’s Vlekkeloze communicatie Zeer deskundig Wij zijn wederom uitstekend begeleid in het proces van aankoop en verkoop Super!

10 Anoniem Opaalstraat 144 02 feb. 2023

We zijn heel tevreden over de begeleiding van Klaas Wilting van Namaco Groningen. Ze waren heel helder in tarieven en aanpak, prettig in het contact, reageren snel en adequaat en waren dus zeer...

10 Anoniem Norgerweg 202 31 jan. 2023

Ondanks een bijzondere, of misschien wel dankzij een bijzondere onderhandeling goed contact met Klaas en zijn team met een super resultaat. Zowel als het gaat om de aankoop van onze droom als om het...

10 Anoniem Bentismaheerd 148 14 dec. 2022

Prima aankoopmakelaar, eerlijk advies. Resultaatgericht en heeft goed meegedacht. Gericht op goede samenwerking met klanten en derden. Driemaal was scheepsrecht. Met als mooi resultaat en prachtige...

10 Anoniem Van Schendelstraat 7 b 12 dec. 2022

Klaas has been recommended by a friend of ours. Our search started out being very orienting in nature. We were planning to view a few houses before buying. However, the second house we saw seemed to...

10 Anoniem Helperzoom 27 30 nov. 2022

Vanaf het begin verliep het contact met Namaco heel plezierig en inderdaad ook realistisch en welgemeend. We hadden in een eerder stadium al contact met belangstellenden, die ook soepel werden...

9.2 Anoniem Groenkampen 20 29 nov. 2022

Klaas en zijn team hebben mij goed geholpen bij een succesvolle verkoop van mijn woning, waarbij snel gecommuniceerd is

10 Anoniem Sterremuurweg 10 27 okt. 2022

We got in contact with Namaco after recommendation from a friend. We were welcomed by Klaas and Larissa in a very professional and friendly manner, where we discussed our needs and expectations. Klaas...

Wat mag je van ons verwachten?

Specialistisch top team
Ons team bestaat uit specialisten die al jaren lang samenwerken en voorzien jou gedurende het hele traject continu van informatie. Heb je een vraag? WhatsAppen kan!
Geen 'verkooppraatjes'
Maar eerlijke adviezen! Nuchter en welgemeend advies is wel zo fijn gedurende het verkooptraject. Wij adviseren vanuit expertise om jou op lange termijn te helpen.
Alles onder één dak
Voor de verkoop toch eerst een gratis waardebepaling? Of kunnen we je ook helpen met de aankoop van een ander huis? Naderhand een taxatie? Alles is mogelijk bij NAMACO Groningen!

NAMACO Groningen

Als actieve makelaar in het noorden van het land helpen wij je graag met de aankoop, verkoop, taxatie of verhuur van jouw woning of bedrijfspand. Beëdigd en gecertificeerd makelaars voor zowel woning als bedrijf onroerend goed. Ons kantoor is gevestigd aan de Paterswoldseweg 290 in Groningen. Als je gebruik maakt van de diensten van NAMACO Groningen kun je een full-service dienstverlening verwachten voor scherpe, vaste all-in tarieven. Duidelijkheid, daar houden wij van.

Maak kennis met het team

Bereken de waarde van je huis online en snel!

Bereken de waarde van je huis online en snel! Wil je binnen 5 minuten weten wat jouw huis waard is? Bereken het gemakkelijk thuis op de bank of waar je ook maar bent. De waarde-indicatie verschijnt direct in je mailbox.

Actueel woningaanbod

Onze diensten

Verkopen

Wil jij iemand anders blij maken met jouw huis in Groningen? Verkopen met NAMACO betekent verkopen met de zekerheid van een full-service kantoor. Expertise en bekwaamheid staan bij ons centraal voor jou!

Aankopen

Als aankoopmakelaar is het ons doel dat jij je droomhuis vindt én kunt kopen. In deze krappe markt moet je verder kijken dan je neus lang is. Met ons slimme zoeksysteem vinden we de woning die jouw woonwensen vervult.

Woningtaxaties

Het is bij de koop of verkoop van een huis belangrijk om te weten wat je woning waard is. Voor het afsluiten van een hypotheek, voor de polis van de verzekering en voor de Belastingdienst. Bij ons kun je terecht voor een deskundige taxatie.

Jouw droomhuis nog niet gevonden?

Schrijf je in!

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top