Zorgeloos wonen als u ouder wordt


NAMACO Groningen helpt u graag bij het vinden van uw levensloopbestendige woning en verkoopt uw huidige woning met zorg en aandacht.

Levensloopbestendig wonen

Levensloopbestendig wonen wordt steeds populairder. Een levensloopbestendige woning is zo ontworpen dat u er op uw oude dag nog comfortabel kunt wonen - veilig, toegankelijk en met gemak. Dit geldt ook als uw levensomstandigheden in de loop der tijd veranderen.

Wilt u meer weten over levensloopbestendig wonen of bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw situatie? Plan dan gratis een kennismakingsgesprek in

Bij NAMACO Groningen staan we klaar om u te adviseren en te begeleiden bij het realiseren van een levensloopbestendige woonsituatie die past bij uw behoeften en wensen.

Blog Biedlogboek

Plan voor meer informatie een kennismakingsgesprek in!

Gratis adviesgesprek

Bent u benieuwd wat er allemaal komt kijken bij een verhuizing, hoe u kunt profiteren van de overwaarde op uw huidige woning en hoe het met hypotheken en verzekeringen is geregeld? Dan kunt u altijd eerst een gratis adviesgesprek bij ons aanvragen. Daarna kunt u altijd nog besluiten uw huis in de verkoop te zetten.

Stap 1: Vul uw gegevens in via het formulier.
Stap 2: Wij nemen binnen 1 werkdag contact met u op om af te stemmen waar u behoefte aan hebt.
Stap 3: Er volgt een (vervolg) afspraak.

Stockfoto Ouderen

Meer hypotheekmogelijkheden

Bent u binnen 10 jaar of minder van de AOW-leeftijd? Wilt u uw overwaarde benutten of verhuizen? Dan bieden wij u nu nóg meer mogelijkheden, zowel met als zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG). Hierdoor kan uw droomhuis wellicht eerder werkelijkheid worden. Wilt u meer weten? Lees dan verder of plan direct een vrijblijvend informatiegesprek in met één van onze adviseurs.

Overwaarde hypotheek:

  • Voor degenen onder de AOW-leeftijd: Als u overwaarde op uw huis heeft, kunt u in veel gevallen uw hypotheek verhogen. Handig als u uw (klein)kinderen wilt helpen, uw woning wilt verbouwen/verduurzamen of uw pensioen wilt aanvullen.
  • Voor degenen boven de AOW-leeftijd: Als uw woning meer waard is dan uw hypotheek, kunt u met de Overwaarde Hypotheek uw overwaarde benutten, zonder dat u uw huis hoeft te verkopen. Lees meer of vraag een kennismakingsgesprek aan met onze adviseur om uw mogelijkheden te bespreken.

Bij NAMACO Groningen staan we voor u klaar om de hypotheekmogelijkheden te verkennen die passen bij uw specifieke situatie.

Is een levensloopbestendige woning iets voor u?

Heeft u behoefte aan meer toegankelijke voorzieningen? Bijvoorbeeld verlaagde drempels, een inloopdouche of een slaapkamer op de begane grond? Het hoeft natuurlijk nog niet direct nodig te zijn, maar een goede voorbereiding is het halve werk. Het is handig om op tijd uw huis te verkopen en te verhuizen naar een levensloopbestendige woning. Niemand zit erop te wachten om nog te verhuizen terwijl u last krijgt van lichamelijke klachten of andere eventuele beperkingen. Bij NAMACO Groningen kunnen we u helpen aan een passende hypotheek. Met de Overwaarde Hypotheek kunt u gemakkelijk een verhoogde hypotheek krijgen zonder dat uw huidige woning verkocht hoeft te zijn.

NAMACO Groningen staat klaar om u te assisteren bij het vinden van uw levensloopbestendige woning en om uw huidige woning met zorg en aandacht voor de beste prijs te verkopen. U kunt altijd vrijblijvend bij één van onze adviseurs terecht voor advies of een kennismakingsgesprek.

Vrijblijvend kennismaken

Hypotheek met of zonder Nationale Hypotheek Garantie (NHG)

Met de Nationale Hypotheek Garantie (NHG) heeft u een extra vangnet als u door omstandigheden uw hypotheek niet meer kunt betalen. Ook als er een restschuld overblijft na de verkoop van uw woning, kunt u gebruikmaken van de NHG. Heeft u een hypotheek met NHG? Dan kunt u een tijdelijke verlaging van uw woonlasten krijgen om een moeilijke periode te overbruggen.

Gratis adviesgesprek

Als u naar een woning verhuist die lager in prijs is, kunt u een hypotheek afsluiten mét NHG. Als u zonder NHG een hypotheek afsluit, mag u in de meeste gevallen ook verhuizen naar een duurdere woning.

Wilt u levensloopbestendig en zorgeloos wonen?

Neem dan vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs voor een vrijblijvend informatiegesprek. U zit nergens aan vast.

10 Maaike Blekman 12 jan. 2024

Hele fijne makelaar; deskundig, goede begeleiding en prima prijs/kwaliteit.

8.8 Renske Buring Zandsteenlaan 57 13 dec. 2023

7 weken na kennismaking hadden we ons tweede huis bekeken met de makelaar, deden we ons eerste bod en hadden we een huis gekocht. Waar ik de opmerking ‘binnen 3-9 maanden heb je een huis’ eerst...

10 Anoniem Schepperij 8 17 nov. 2023

Goed bereikbaar, meedenkend en zeer betrouwbaar. Snelle acties. Kortom zeer tevreden over de makelaar. Absoluut een aanrader. Vooral omdat het tarief ook echt redelijk is.

9.8 Anoniem Hamburgerstraat 24 a 15 nov. 2023

Laagdrempelig benaderbaar. Uitstekende begeleiding. Kortom: meer dan perfect gedaan en aanrader voor iedere ver- en aankoper.

10 Jeroen kubbenga 02 nov. 2023

Klaas Wilting heeft ons van het begin tot het einde super begeleidt met zowel aankoop als verkoop van ons huis. Bij alle bezichtigingen was hij aanwezig en had dan goed voorwerk gedaan. Flexibiliteit,...

10 Yvonne Groen 27 okt. 2023

Een makelaar die zijn vak verstaat en weet hoe belangrijk goede communicatie is. In mijn geval stond de verkoop van de woning centraal. Alles ging in nauw overleg en met aandacht voor mijn situatie....

10 Rianne 25 okt. 2023

Ontzettend tevreden en blij met de verkoop van onze woning door Klaas. Ons huis is erg snel verkocht voor een goede prijs. Fijne communicatie met het team van Namaco.

10 Mevr. Rianne Meijer Ten Oeverlaan 65 25 okt. 2023

Erg blij met de verkoop van ons huis, snel en voor een goede prijs verkocht! Alles verliep vlekkeloos, fijne communicatie.

10 Charlotte Strijbos 16 okt. 2023

Uitstekende ervaring met Namaco! Klaas heeft ons zeer goed begeleid bij het kopen van onze eerste woning. Hij gaf eerlijk advies, voelde goed aan wat wel/niet bij onze wensen aansloot en is van begin...

10 Anoniem Uleflecht 12 15 okt. 2023

Uitstekende ervaring met Namaco! Klaas heeft ons zeer goed begeleid bij het kopen van onze eerste woning. Hij gaf eerlijk advies, voelde goed aan wat wel/niet bij onze wensen aansloot en is van begin...

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top