NAMACO, trotse sponsor van Paardenconcours IICH Groningen & Larissa in de prijzen!NAMACO, trotse sponsor van Paardenconcours IICH Groningen & Larissa in de prijzen!
11 jan. 2024·
Leestijd:

Zeker, ook wij beseffen dat er meer is dan alleen huizen, hoewel we huizen wel heel erg leuk vinden. We vinden het ook mooi om als bedrijf betrokken te zijn bij enkele prachtige initiatieven buiten de huizenwereld. De afgelopen weken waren we er bijvoorbeeld best wel trots op om sponsor te zijn van het Paardenconcours IICH (Internationaal Indoor Concours Hippique) in Groningen. Het was bijzonder leuk dat we onze eigen NAMACO prijs mochten uitreiken tijdens de kleine finale van het 1,20-meter springen.

Larissa in de prijzen!
Dit jaar vond het IICH-concours voor het eerst plaats in de Martiniplaza in Groningen, bijna in onze voortuin, dus dat konden we niet missen. Wat het nog specialer maakte, is dat onze topper Larissa zelf ook heeft deelgenomen. Samen met haar paard Invester won ze (!!!) de zz-licht klasse en behaalde ze twee keer de vierde plaats tijdens haar debuut in de zz-zwaar klasse! Ontzettend tof en welverdiend (als je het ons vraagt, maar misschien zijn wij een beetje bevooroordeeld).

Opstapje naar (verdere) internationale carrières
Het IICH is niet zomaar iets. Wist je dat het IICH in de paardenwereld bekendstaat als de 'kraamkamer' voor de internationale paardensport? Ruiters, amazones en getalenteerde jonge paarden kunnen op dit evenement kennismaken met een podium van internationale allure, waar de eerste stappen worden gezet richting mogelijke verdere succesvolle internationale carrières.

De winnaars van de unieke NAMACO prijs
Jullie zijn natuurlijk ontzettend benieuwd naar de uiteindelijke winnaars van de felbegeerde NAMACO prijs. Die kun je hieronder vinden:
𝐊𝐥𝐞𝐢𝐧𝐞 𝐅𝐢𝐧𝐚𝐥𝐞 𝟏.𝟐𝟎𝐦 - 𝗡𝗔𝗠𝗔𝗖𝗢 𝗣𝗿𝗶𝗷𝘀
🥇 Hessel Hoekstra - New Pleasure VDL
🥈 Hessel Hoekstra - SISSY Z
🥉 Conan Wright – Lafayette

De winnaar ontving van ons een unieke NAMACO paardendeken, en we hadden ook leuke extra prijzen voor alle andere winnaars. Leuk dat wij een steentje mogen bijdragen aan dit soort mooie initiatieven.

Andere interessante nieuwsartikelen

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top