Larissa Molenkamp nu officieel ARMT-Makelaar bij Namaco GroningenLarissa Molenkamp nu officieel ARMT-Makelaar bij Namaco Groningen
17 mei 2024·
Leestijd:

Yes! We hebben weer ontzettend leuk nieuws om te delen met jullie. Larissa Molenkamp, die al geruime tijd met veel enthousiasme bij ons werkt, is nu officieel benoemd tot ARMT-Makelaar.

Van horeca naar makelaardij

Tijdens haar studie HBO Bedrijfskunde MER aan de Hanzehogeschool werkte Larissa met veel plezier in de horeca. Na haar studie begon ze kort bij een ander bedrijf als klantenservice medewerker. Maar toen kwam de vacature bij Namaco Groningen op haar pad. Hoewel ze geen ervaring had in de makelaardij, was ze meteen enthousiast.

Nieuwe uitdaging

"De vacature bij Namaco trok meteen mijn aandacht," vertelt Larissa. "Ik had nog nooit iets met de makelaardij gedaan, maar het leek me ontzettend leuk. Vanaf het begin voelde ik me hier thuis." En dat enthousiasme heeft tot leuke dingen geleid. Allereerst dat ze nu al 3 jaar bij ons werkt. En kortgeleden heeft Larissa haar diploma als assistent-makelaar behaald en is ze nu officieel ARMT-Makelaar. En verkijk je er niet op, zo'n studie ARMT-Makelaar goed af ronden is 'moakieker zeit dan doan' (niet dat we haar ooit hebben horen klagen maar..). Larissa heeft er heel wat uren in moeten stoppen en is nu helemaal op de hoogte van alle laatste ins en outs van de makelaardij. Haar opleiding tot assistent-makelaar omvatte onder andere:

  • Rechten: Juridische begrippen, Nederlands rechtssysteem, publiek- en privaatrecht, woningwet, en ruimtelijke ordening.
  • Makelaarspraktijk: Vastgoedeconomie, vastgoedmarkt, vraag en aanbod, bouwkunde, architectuur, bouwstijlen, en de aan- en verkoop van woningen.
  • Praktijkvaardigheden: Het maken van een verkoopbrochure, opstellen van een taxatierapport, voorbereiden van een koopakte, en uitvoeren van marketingacties.

Voordelen van een NVM-kantoor

Bij Namaco Groningen zijn we trots op ons NVM-lidmaatschap. Maar wat betekent dat eigenlijk voor jou als klant? Hier zijn enkele voordelen:

  • Verplichte Diploma's en Certificaten: Bij een NVM-kantoor werken alleen makelaars met de juiste diploma's en certificaten. Dat betekent dat je kunt rekenen op professionele en deskundige hulp.
  • Betrouwbaarheid en Kwaliteit: Een NVM-makelaar houdt zich aan strikte regels en richtlijnen. Hierdoor ben je verzekerd van betrouwbare en kwalitatieve service.
  • Uitgebreid Netwerk: Dankzij het uitgebreide netwerk van de NVM hebben wij toegang tot meer woningen en kunnen wij jouw huis beter in de markt zetten.

Deze prestatie van Larissa is een uitstekend voorbeeld van de inzet die we bij Namaco belangrijk vinden. Haar enthousiasme en doorzettingsvermogen hebben haar hier gebracht. We zijn blij dat ze bij ons team hoort en kijken uit naar de vele klanten die we samen nog kunnen helpen.

Larissa Molenkamp ARMT

Andere interessante nieuwsartikelen

Bouwkundige keuring bij het aankopen van een nieuw huis

De eerste bezichtiging is geweest, dit is echt jouw droomhuis! Vol goede moed ga je naar de tweede bezichtiging. Dan zie je ineens een vochtplek op de muur zitten en die schimmel op het kozijn zat er de eerste keer ook nog niet, toch? Tijdens de bezichtigingen kan het zijn dat je door een roze bril kijkt en hierdoor niet alle gebreken ziet. Hier kan een bouwkundige keuring je voor behoeden.

18 apr. 2024 Meer lezen

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top