Klaas Wilting beëdigd tot NVM Register MakelaarKlaas Wilting beëdigd tot NVM Register Makelaar
21 feb. 2024·
Leestijd:

Kortgeleden hadden we weer een feestje op kantoor en dat was niet zonder reden. Onze collega Klaas was tot nu toe KRMT-Makelaar en heeft inmiddels de opleiding afgerond tot NVM Register Makelaar. Met deze prestatie is hij de derde Register Makelaar van ons team, bestaande uit Fokke, Fijko en nu dus ook Klaas. Hier zijn wij ontzettend trots op!

Klaas is een zeer allround en ervaren kracht, naast makelaar is hij namelijk ook nog eens hypotheek- en verzekeringsadviseur. Door zijn brede kennis en jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar) weet hij onze klanten van A tot Z te ontzorgen.

Bij NAMACO Groningen blijven we voortdurend in beweging en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen proberen wij het hoogst haalbare te bereiken voor onze klanten.

Klaas, van harte gefeliciteerd met het behalen van je Register Makelaar diploma!

Klaas beediging NVM makelaar

Andere interessante nieuwsartikelen

Huizen bezichtigen, hoe doe je dat?

Dan is het eindelijk zo ver, je hebt een huis op het oog en kunt morgen dan eindelijk de woning goed bekijken en beoordelen. Maar hoe doe je dit? Waar moet je op letten om een goed beeld te krijgen van de staat van de woning en misschien wel het allerbelangrijkste, hoe is de locatie? Daarom hier een paar handige tips en checklists om te bezichtigen als een volwaardig huizenjager.

26 mrt. 2024 Meer lezen

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top