Klaas Wilting beëdigd tot NVM Register Makelaar



Klaas Wilting beëdigd tot NVM Register Makelaar
21 feb. 2024·
Leestijd:

Kortgeleden hadden we weer een feestje op kantoor en dat was niet zonder reden. Onze collega Klaas was tot nu toe KRMT-Makelaar en heeft inmiddels de opleiding afgerond tot NVM Register Makelaar. Met deze prestatie is hij de derde Register Makelaar van ons team, bestaande uit Fokke, Fijko en nu dus ook Klaas. Hier zijn wij ontzettend trots op!

Klaas is een zeer allround en ervaren kracht, naast makelaar is hij namelijk ook nog eens hypotheek- en verzekeringsadviseur. Door zijn brede kennis en jarenlange ervaring (meer dan 20 jaar) weet hij onze klanten van A tot Z te ontzorgen.

Bij NAMACO Groningen blijven we voortdurend in beweging en zijn we altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen. Samen proberen wij het hoogst haalbare te bereiken voor onze klanten.

Klaas, van harte gefeliciteerd met het behalen van je Register Makelaar diploma!

Klaas beediging NVM makelaar

Andere interessante nieuwsartikelen

Bouwkundige keuring bij het aankopen van een nieuw huis

De eerste bezichtiging is geweest, dit is echt jouw droomhuis! Vol goede moed ga je naar de tweede bezichtiging. Dan zie je ineens een vochtplek op de muur zitten en die schimmel op het kozijn zat er de eerste keer ook nog niet, toch? Tijdens de bezichtigingen kan het zijn dat je door een roze bril kijkt en hierdoor niet alle gebreken ziet. Hier kan een bouwkundige keuring je voor behoeden.

18 apr. 2024 Meer lezen

NAMACO Groningen
Paterswoldseweg 290
9727 BW Groningen

Back to top