Mijn favorieten

Huis verkopen


 

 

Als het om de verkoop van uw woning gaat laten wij niets aan het toeval over. U toch ook niet?

Onze makelaars zijn specialisten en weten alles over de laatste ontwikkelingen op de woningmarkt bij u in de buurt. 
Zij staan er dan ook niet alleen voor, een heel team van medewerkers zorgt ervoor dat alle facetten van het verkoopproces optimaal worden uitgevoerd. Onze vernieuwende manier van werken zorgt voor een optimale presentatie van uw woning waarbij alle moderne middelen en technieken worden ingezet om uw woning op te laten vallen in het aanbod.
Want hoe meer belangstelling…. hoe hoger de opbrengst! Wij realiseren ons dat u niet iedere dag een huis verkoopt en daarom houden wij u altijd op de hoogte van de ontwikkelingen als het om de verkoop van uw woning gaat.  

 

 

 

Waarom kiezen de mensen voor NAMACO?

Een groot deel van ons klantenbestand is bij ons klant geworden via vrienden, buren of familieleden die ook al eens klant bij ons zijn geweest. En daar zijn wij super trots op!
  Onze uitgebreide service en uitstekende dienstverlening zorgt voor een hoge klanttevredenheid!


 

 

 

 

In verkoop

Een huis verkopen doet u niet dagelijks!

Op zowel juridisch als administratief gebied komt er het nodige bij kijken, dus gaat u op zoek naar een makelaar. Een makelaar die actief, creatief en doortastend is. Een makelaar die de mouwen opstroopt en die aandacht aan uw woning geeft die het verdient.

Een makelaar heeft alleen meerwaarde als deze daadwerkelijk de hoogst haalbare opbrengst weet te realiseren. Wij zetten dan ook alles op alles om dit mogelijk te maken. Wij onderzoeken de markt, analyseren het aanbod en schatten de concurrentiepositie zo goed mogelijk in. In overleg met u bepalen wij welke stappen we gaan ondernemen om tot een succesvolle verkoop te komen. U weet vooraf exact wat u van ons mag verwachten en dat is wel zo prettig.

De makelaar staat er dan ook niet alleen voor als het om de verkoop van uw woning gaat. Op het hoofdkantoor werken diverse specialisten die de makelaar veel werk uit handen nemen. Zo worden alle facetten van het verkoopproces vakkundig uitgevoerd en kan de makelaar zich richten op dat waar hij goed in is… het aankopen en verkopen van woningen!  

 

 

 

Media inzet en Digitale presentatie

Voor iedere woning hebben wij een plan.

Het doel van dit plan is om met een optimale presentatie een zo groot mogelijk publiek te bereiken, met als streven een snelle verkoop tegen een zo hoog mogelijke opbrengst.

Het principe is simpel… 
Hoe groter de belangstelling, hoe hoger de verkoopopbrengst kan uitvallen!

Vandaag de dag vraagt de verkoop van een woning dan ook steeds meer een marketinggerichte aanpak. En dat is nu juist waar NAMACO in is gespecialiseerd!  

 

 

 

De verkoop

Iedere bezichtiging is een verkoopkans...en dat realiseren wij ons terdege!

Een afspraak voor een bezichtiging is dan ook snel gemaakt. Geen gehaast, maar alle tijd voor de potentiële koper van uw woning tijdens de bezichtiging. De makelaar informeert de koper optimaal en verstrekt alle benodigde informatie.

De eerste bieder hoeft niet per definitie de beste koper te zijn. De meerwaarde van de makelaar is juist om de beste koper te selecteren die bij uw specifieke situatie past en bereid is de hoogste prijs te betalen.

De inspanningen van onze makelaars houden niet op bij het bereiken van overeenstemming over de prijs. Zaken zoals een datum van opleveringde ontbindende voorwaarden en de overname van roerende zaken worden tijdens het onderhandelingsproces ook besproken, waarbij de makelaar uw belangen zal waarborgen. Pas na volledige overeenstemming over al deze zaken wordt het koopcontract opgesteld.

Zodra het koopcontract getekend is, zal de makelaar in het vervolgtraject contact onderhouden met de notaris om toe te zien op een correcte afwikkeling van de juridische overdracht. Op de dag van de eigendomsoverdracht zal de makelaar samen met u en de kopers nogmaals de woning inspecteren. Indien alles naar wens is gaat u samen naar de notaris, mocht er onverhoopt toch nog een geschil ontstaan tussen u en de koper dan zal de makelaar u met raad en daad terzijde staan om zo tot een voor ieder acceptabele oplossing te komen!