Mijn favorieten

Koopwoningen Groningen - Namaco Groningen

Koopwoningen Groningen Bent u benieuwd naar het aanbod koopwoningen in Groningen en omgeving? Dan bent u bij NAMACO aan het juiste adres, want op onze website worden verschillende woningen aangeboden. Het is een goed idee om ons woningaanbod eens te bekijken, indien u nog op zoek bent naar koopwoningen in Groningen. Bent u op zoek naar een woning en heeft u een aankoopmakelaar nodig? Ook dan zijn wij de meest geschikte partij. Wij kunnen u helpen bij het vinden van een geschikte koopwoning. Daarnaast vertegenwoordigt de aankoopmakelaar uw belangen gedurende het aankoopproces.
Gratis zoekopdracht

Aankoop

Aankoopmakelaar voor koopwoningen in Groningen

Kiest u ervoor om ons in te schakelen als aankoopmakelaar? Dan helpen we u bij het vinden van geschikte koopwoningen in Groningen. Als u een woning wilt aanschaffen, heeft u bepaalde eisen waar de woning aan moet voldoen. Wij helpen u om de meest geschikte woningen voor u te vinden. Wij zoeken alles voor u uit over de koopwoningen in Groningen die mogelijk geschikt zijn. Zo gaan we aan de hand van de demografische gegevens bijvoorbeeld na in wat voor buurt de woning zich bevindt.

Heeft u besloten dat u een bepaalde woning graag wilt bezichtigen? Dan zal de aankoopmakelaar met u meegaan. Tijdens de bezichtiging kijkt de aankoopmakelaar goed met u mee, ook om de nadelen van de woning te kunnen herkennen. Zo gaat de makelaar bijvoorbeeld na wat de algehele staat van de woning is. Daarnaast berekent de makelaar tijdens de bezichtiging ook hoeveel de woning waard is.

Wat doet een aankoopmakelaar?

Het onderhandelen

Als we eenmaal een woning gevonden hebben waar u interesse in heeft, bespreken we met u wat voor bod we kunnen doen. Doordat de makelaar een goed beeld heeft van de woningwaarde, wordt het bieden een stuk gemakkelijker. Wij helpen u om een prachtwoning aan te schaffen voor een relatief laag bedrag dan wel de juiste marktprijs . Zijn u en de verkoper het eens over de prijs? Dan zijn er ook nog andere verkoopvoorwaarden waar we over kunnen onderhandelen. Zo kunnen we bijvoorbeeld bespreken of lopende leasecontracten wel of niet worden overgenomen. Daarnaast is het ook van belang dat er een duidelijke opleveringsdatum wordt besproken. Als beide partijen akkoord zijn, zien we erop toe dat de voorwaarden op de juiste manier in de koopovereenkomst worden opgenomen. In geval van een verkoop bij inschrijving zullen wij de aankoopstrategie met u afstemmen. Denk hierbij aan de juiste aankoopprijs en (ontbindende) voorwaarden.

Wij ondersteunen u gedurende het gehele proces

Bij NAMACO ondersteunen we u gedurende het hele proces, dus ook nadat de koopovereenkomst is getekend. Zo kan de makelaar u vergezellen tijdens de oplevering, om te controleren of de oplevering volgens afspraak is. Mocht er onverhoopt een geschil ontstaan, kunnen wij u ook hierbij helpen. In dit geval kunnen wij de hulp van ervaren juristen inschakelen. Als alles wel helemaal volgens planning verloopt, kunnen wij samen met u naar de notaris gaan om het proces af te ronden met de sleuteloverdracht.

Onze klanten geven aan erg tevreden zijn met de ondersteuning die zij tijdens het vinden en kopen van een woning krijgen. Vandaar dat veel van onze klanten ook via vrienden of familieleden bij ons terechtkomen. Bent u benieuwd naar welke koopwoningen in Groningen bij u passen? Wij kijken graag met u mee!