Mijn favorieten

makelaar/appartement/

Appartement

Heeft u een appartement dat u wilt verkopen of bent u op zoek naar een appartement? Dan bent u bij NAMACO Groningen helemaal aan het juiste adres! Wij zorgen voor een professionele begeleiding van aankoop en verkoop, zodat u zorgeloos door het hele proces heen komt. Het verkopen of aankopen van een appartement is een belangrijke aangelegenheid waarbij mensen er zeker van willen zijn dat ze iets moois kopen, of dat het maximale uit de verkoop wordt gehaald.

Een appartement verkopen

Wanneer u een appartement wilt gaan verkopen, wilt u natuurlijk dat niets aan het toeval wordt overgelaten en dat uw appartement voor de beste prijs wordt verkocht. Daarom zorgen wij dat er een heel team van medewerkers aan de verkoop mee kan werken. Zo zorgen wij dat een goede fotograaf uw appartement niet alleen op een prachtige manier fotografeert, maar ook een heuse woningvideo maakt, zodat uw appartement op de best mogelijke manier wordt gepresenteerd op het internet. Zo zorgt NAMACO Groningen er voor dat het appartement er aantrekkelijk uit ziet op de foto’s en in de video, zodat men het beste beeld krijgt van de mogelijkheden die uw appartement te bieden heeft. Zo zorgen we ervoor dat uw appartement zoveel mogelijk bekijks krijgt. Zodra uw appartement online in de verkoop staat, kan het heel snel gaan. Daarom houden wij u dagelijk op de hoogte van de updates en laten wij het u direct weten zodra iemand geïnteresseerd is of een bod uit heeft gebracht op uw appartement.

De makelaar en de verkoop

Een goede verkoop begint al bij het juist in de markt zetten van uw appartement. Daarom doet onze makelaar altijd extra onderzoek naar de regio waarin uw appartement wordt verkocht. Hierdoor kunnen we de concurrentie kans inschatten, het aanbod in kaart brengen en samen met u een geschikte verkoopprijs bespreken. Bij een woning verkopen is het natuurlijk niet alleen belangrijk dat uw appartement op een goede manier wordt gepresenteerd op het internet, maar dat het appartement ook op een goede manier wordt gepresenteerd aan geïnteresseerde. Daarom hebben wij eigen makelaars in dienst die zich bij de verkoop van uw appartement inlezen in de woning, maar ook de voordelen van de omgeving en de mogelijkheden. Hierdoor kunnen zij uw huis op de juiste manier presenteren aan geïnteresseerden en de kans op verkoop verhogen.

Een appartement aankopen

Bij het aankopen van een woning is het belangrijk om niet alleen naar de woning en de directe omgeving te kijken, maar om ook een goed beeld te hebben van de staat van het huis, maar ook de gehele juridische kant dient goed bekeken te worden. Daarom doet onze aankoopmakelaar dan ook een goed onderzoek naar de woning die u wilt aankopen. Hierbij wordt gekeken naar eventuele bouwkundige gebreken, de werking van technische installaties, de algehele staat van de woningen de daaruit resulterende waarde van de woning. Dankzij dit diepgaande onderzoek kan NAMACO Groningen u als aankoopmakelaar maximaal bijstaan. Samen gaan we voor de beste prijs, passend bij de gekozen woning.